Τρίτη 21 Νοε 2017 8:38      

Νέος Πρόεδρος ο Σάκης Δραγατσίκας - Στις κάλπες οι έμποροι της Κοζάνης

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εκπροσώπων στην Εθνική Συνομοσπονδία (ΕΣΕΕ), πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

Για το νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκαν οι: Αθανάσιος Δραγατσίκας (επικεφαλής του ενιαίου ψηφοδελτίου 239 ) και οι: Θωμάς  Γκατζόφλιας (150), Αθανάσιος Καραδήμος  (154), Μαρία Μουτάκη (141),  Βάια Μπασδέκη (137),  (Αθανάσιος Σβώλης (Πρώτος με 266 σταυρούς),  Έλλη Φωτειάδου (140).  H προσέλευση σύμφωνα με τον κ. Δραγατσίκα ήταν μεγάλη, καθώς συμμετείχαν 300 έμποροι, από τους 370 συνολικά. 

Για την Ομοσπονδία εκλέχθηκαν οι: Δημήτρης Αθανασιάδης, Γιάννης Γκατζόφλιας, Κώστας Δούρβας, Θανάσης Δραγατσίκας, Μαρία Μουτάκη, Θανάσης Μπακατζούνης, Γιάννης Νατσιόπουλος, Χρήστος Νιόπλιας, Μιχάλης Πούλιος και Άσπα Πρωϊτση. Μιλώντας στο «Θ» ο νέος πρόεδρος Σάκης Δρακατσίκας είπε: 

«Υπήρξε μεγάλη προσέλευση πράγμα που εγώ δεν το περίμενα. Αυτό δείχνει πως ο κόσμος περίμενε και επιζητούσε αυτή την αλλαγή στο ψηφοδέλτιο, το οποίο φτιάχτηκε από νέους ανθρώπους και ανανεωμένο 100%. Ο κόσμος δείχνει ότι έχει όρεξη, μπορούμε να κάνουμε πράγματα και μας στηρίζει». Επίσης, σε ποσοστό πάνω από 50% έγινε ανανέωση και στο ψηφοδέλτιο για την Ομοσπονδία .

Θανάσης Τέγος

Εκλογές Νέο Διοικητικό συμβούλιο Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top