Παρασκευή 17 Νοε 2017 19:20      

Μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στο γήπεδο Πτολεμαΐδας

Συναυλία  με την  Μελίνα  Ασλανίδου, διοργανώνει την Πέμπτη 6 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Εθνικό στάδιο Πτολεμαϊδας, ο Σύλλογος ατόμων  με  σκλήρυνση κατά πλάκας Εορδαίας.

Η εκδήλωση αποκτά ψυχαγωγικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα της θα διατεθούν για την παροχή των αναγκαίων λειτουργικών βοηθημάτων, εξειδικευμένων νοσηλίων που απαιτούνται, καθώς και ψυχολογικής στήριξης σε μέλη του Συλλόγου,  τα οποία αδυνατούν αποδεδειγμένα  λόγω της οικονομικής τους δυσχέρειας, να  ανταπεξέλθουν στην κάλυψη αυτών των βασικών τους αναγκών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εκδήλωση της συναυλίας με την Μελίνα Ασλανίδου, αποτελεί μία δράση που απευθύνεται ανοιχτά για συμμετοχή και στήριξη σε όλους τους κατοίκους της Εορδαίας και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας άμεση ανταποδοτική λειτουργία. Η  προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το Σάββατο 24 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας, όπου και θα στηθεί ειδικό κιόσκι.

 

 

Συναυλία γήπεδο εορδαίας Μελίνα Ασλανίδου Σύλλογος σλήρυνσης κατα πλάκας

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top