Τετάρτη 13 Δεκ 2017 7:16      

Χιονιάς και ψύχος στη Δυτική Μακεδονία

Το χιόνι σε συνδυασμό με την ψύχρα και τον παγετό δημιούργησαν χθες ένα χειμωνιάτικο τοπίο σ’ όλη τη Δυτική Μακεδονία δυσκολεύοντας την κίνηση πεζών και οχημάτων σ’ ολόκληρη την Περιφέρεια. Αν και το χιόνι δεν ήταν αρκετό τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας και Δήμων καθάρισαν τους δρόμους από τα ξημερώματα χθες.

Ωστόσο οι χαμηλές θερμοκρασίες συνέτειναν στην ολισθηρότητα των δρόμων με  αποτέλεσμα να χρειαστούν οι οδηγοί αντιολισθητικές αλυσίδες    σε όλο το ορεινό Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας εκτός βέβαια από την Εγνατία όπου η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Λόγω της χιονόπτωσης, του ψύχους και της ολισθηρότητας των δρόμων τα σχολεία στους Δήμους Σερβίων και Βοίου  χθες δεν λειτούργησαν με αποφάσεις των Δημάρχων ενώ οι μαθητές προσήλθαν μια ώρα αργότερα στα σχολεία του Δήμου Κοζάνης με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης  Λευτέρη Ιωανίδη.

Τα σχολεία στο Δήμο Εορδαίας λειτούργησαν κανονικά με αποτέλεσμα οι μαθητές  γυμνασίων και Λυκείων της πόλης να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση αυτή  του Δημάρχου Σάββα.

Κοζάνη Δυτική Μακεδονία χαμηλές θερμοκρασίες Χιονιάς Παγετός Κλειστά σχολεία

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top