Δευτέρα 11 Δεκ 2017 3:51      

Το χάρηκε …ο Περιφερειάρχης!

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στην κατ’ ιδία συνάντηση  που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, ο κ. Σπίρτζης υπογράμμισε ότι δρομολογούνται μεγάλα έργα υποδομής στη Δυτική Μακεδονία.

Αναφέρθηκε τόσο στο «ξεμπλοκάρισμα» του Ε-65 που βρίσκεται σε καλό δρόμο, όσο και στο τμήμα Φλώρινα-Νίκη του κάθετου άξονα Κοζάνη-Φλώρινα-Νίκη, ενώ μίλησε και για την εξέλιξη των έργων που αφορά στα φράγματα και τα αντιπλημμυρικά έργα προστασίας, αλλά και στη σιδηροδρομική σύνδεση.

«Στο δεκαετές πρόγραμμα η Δυτική Μακεδονία είναι ψηλά στην ιεράρχηση μαζί με άλλες περιοχές που είναι ξεχασμένες για πολλά χρόνια» είπε ο κ. Σπίρτζης χαρακτηριστικά  ενώ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας δεν έκρυψε την χαρά του και δικαιολογημένα γιατί καταφέρνει να συναντιέται με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς της κυβέρνησης και παίρνει το «ναι» σ’ ό,τι τους ζητήσει. Με το τάξιμο και τις υποσχέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε  να πάρει την  κυβέρνηση και πορεύεται  σ’ αυτή, άσχετα αν ο λαός δεινοπαθεί!

Περιφερειάρχη Συνάντηση Έργα υποδομής

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top