Πέμπτη 23 Νοε 2017 13:10      

Fashion gala στο ιστορικό κέντρο της πόλης στην πλατεία Ντολτσό

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε η 42η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς. Η πρωτεύουσα της γούνας φιλοξένησε τον θεσμό που συγκεντρώνει τα βλέμματα των εμπόρων και των επιχειρηματιών από την Ελλάδα, την Ρωσία, την Κορέα και άλλων 40 χωρών διεθνώς. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά έως τις 7 Μαΐου και αποτελεί συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και της ΔΕΘ-Helexpo

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ παρευρέθησαν ο κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε επίσης και το fashion gala της 42ης έκθεσης γούνας Καστοριάς,  στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην πλατεία ντολτσό, με την παρουσία αρκετών προσώπων από το χώρο της μόδας, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, η Βάνα Μπάρμπα, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

ΔΕΘ-Helexpo 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας εγκαίνια

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top