Τρίτη 21 Νοε 2017 8:26      

Εξαντλήθηκαν τα ψηφοδέλτια στην !

Ξεπέρασε τα προσδοκώμενα η συμμετοχή των μελών και φίλων της Π.Ε Κοζάνης στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες για την ανάδειξη του επικεφαλής της  του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς. 

Το μεσημέρι ενημερώθηκαν  οι υπεύθυνοι της ΝΟΕ Κοζάνης ότι είχαν ήδη εξαντληθεί  οκτακόσια από  1200 ψηφοδέλτια  που είχαν διανεμηθεί συνολικά στις κάλπες που στήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για την ανάδειξη  του  επικεφαλής του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς.

«Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση» μας ανέφερε ο υπεύθυνος της ΝΟΕ Κοζάνης Μάρκος Φλώρος   ωστόσο το πρόβλημα της εξάντλησης των ψηφοδελτίων μας ανέφερε ο υπεύθυνος της ΝΟΕ Κοζάνης μπορεί εύκολα να αντιμετωπισθεί εκδίδοντας επιπλέον ψηφοδέλτια με απλή φωτοτυπία. Κατά τα άλλα η χθεσινή  διαδικασία παρά τις ουρές  που παρατηρήθηκαν  στα εκλογικά κέντρα όχι μόνο της Κοζάνης αλλά και στα υπόλοιπα 10 που λειτούργησαν σε Πτολεμαΐδα και άλλες πόλεις της ΠΕ Κοζάνης( Σέρβια, Σιάτιστα, Νεάπολη , Τσοτύλι), κύλησε ομαλά  χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις!

Απ’ ό,τι μας δήλωσε ο κ. Φλώρος μετά τις 10 το βράδυ  θα ήταν έτοιμα  τα αποτελέσματα σε επίπεδο Π.Ε Κοζάνης και να θυμίσουμε ότι οι εκλογές θα επαναληφθούν την επόμενη Κυριακή 19 Νοέμβρη αν δεν λάβει κανείς από τους διεκδικητές το 50% συν μία ψήφο στα ίδια εκλογικά κέντρα  με δικαίωμα ψήφου μόνο όσων ψήφισαν χθες.

Π.Ε Κοζάνης

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top