Τρίτη 12 Δεκ 2017 8:49      

Διήμερο φεστιβάλ Αθλητικής Αλιείας Κυπρίνου

Διήμερο Φεστιβάλ Αθλητικής Αλιείας Κυπρίνου θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαΐου  και στις 28 και 29 Μαΐου 2016  στην λίμνη του Πολυφύτου  με πρωτοβουλία του  Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας και την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα την έγκριση της απόφασης από το Περιφερειάρχη για τη διεξαγωγή φεστιβάλ Αθλητικής Αλιείας Κυπρίνου

 Στην συγκεκριμένη απόφαση την οποία έδωσε στην δημοσιότητα το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ορίζεται:

1. Χώρος διεξαγωγής: Το τμήμα της τεχνητής λίμνης Πολυφύτου που περιβάλλεται από τη νοητή ευθεία Καισαρειάς-Γουλών μέχρι και την περιοχή του νέου φράγματος Ιλαρίωνα.
2. Αντικείμενο διαγωνισμού: αποκλειστικά ψάρεμα Κυπρίνου (γριβάδι), αλλά σε καμία περίπτωση μικρότερο των 500gr.
3. Διάθεση των αλιευμάτων: κάθε αλίευμα κυπρίνο-γριβάδι μόλις αλιευθεί φυλάσσεται ζωντανό μέσα στο νερό, με ευθύνη του διαγωνιζόμενου και στο τέλος του διαγωνισμού θα αφεθεί ελεύθερο στο νερό. Τα ψάρια που τυχόν αγκιστρωθούν, όπως κέφαλοι, πλατίκες, συρτάρια, πεταλούδες και πρικιά θα επιστραφούν εκείνη τη στιγμή πίσω στο νερό.
4. Αποκλειστικά υπεύθυνο για όλη την οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία, είναι το Δ.Σ. του Συλλόγου.
5. Όροι συμμετοχής: κάθε διαγωνιζόμενος να είναι μέλος των συλλόγων που θα λάβουν μέρος, να τηρεί ανεπιφύλακτα τον κανονισμό του διαγωνισμού, τις σχετικές με την αλιεία διατάξεις, καθώς και τα οριζόμενα στην απόφασή.
6. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αποδέχονται τους όρους συμμετοχής του καταστατικού Διεξαγωγής Διαγωνισμού Αγώνος Αθλητικής Ερασιτεχνικής Αλιείας του Συλλόγου.

Στους παραβάτες των διατάξεων των διαταγμάτων της αλιευτικής νομοθεσίας επιβάλλονται οι κυρώσεις του άρθρου 11 του αλιευτικού κώδικα 420/70.

Πτολεμαΐδα Τεχνιτή Λίμνη Πολύφυτου Αθλητική Αλιεία Κυπρίνου
  • Σχόλια

0 Comments:

Tο tharos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Παρακαλούμε πολύ, τηρείτε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς έναντι των υπολοίπων σχολιαστών και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.
Όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Σχολιαστές που επαναλαμβανόμενα προκαλούν ή υβρίζουν άλλους σχολιαστές θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση 

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να διαπιστωθεί κατά πόσον ή όχι είστε άνθρωπος και για την αποτροπή αυτοματοποιημένης υποβολής spam.
5 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Scroll to Top