Δευτέρα 11 Δεκ 2017 4:12      

Δεν διατρέχουν κίνδυνο οι εργαζόμενοι

Δεν διατρέχουν λόγοι ανησυχίας για τους εργαζομένους του Μηχανουργείου και Ηλεκτροτεχνείου  στο πρώην Διοικητηρίο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό επισημαίνει η  Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή σχετικό  δημοσίευμα αναφορικά με «ρωγμώσεις στο έδαφος γύρω από το γκρεμισμένο Διοικητήριο του ΛΚΔΜ» Από την Διεύθυνση  Εκμετάλλευσης του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας επισημαίνεται ότι:

-    Η κατεδάφιση του πρώην Διοικητηρίου του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας έχει ολοκληρωθεί ενώ για το κτίριο της Λέσχης απομένει ακόμα η εκσκαφή και απομάκρυνση των θεμελίων.

-    Η κατάσταση του χώρου γύρω από τα δύο αυτά πρώην κτίρια καθώς και γύρω από το Κεντρικό Μηχανουργείο και Ηλεκτροτεχνείο παραμένει αμετάβλητη εδώ και δεκάμηνο περίπου σύμφωνα με τις τοπογραφικές μετρήσεις των στόχων που είναι εγκατεστημένοι στην περιοχή αλλά και τους καθημερινούς επί τόπου ελέγχους και παρατηρήσεις.

-    Οι δραστηριότητες του Κεντρικού Μηχανουργείου και Ηλεκτροτεχνείου βρίσκονται υπό μετακόμιση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του προσεχούς διμήνου.

Μετά τα ανωτέρω εκτιμάται ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για το «τί μέλλει γενέσθαι» με τους εργαζόμενους στις δύο ως άνω  δραστηριότητες.

 

Διοικητήριο εργαζόμενοι Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top